Zakelijke hypotheek

FinaForte Corporate is de specialist in de zakelijke hypotheek.

Kies voor FinaForte Corporate

100% onafhankelijk

Keuze uit 50+ banken en financiers

Altijd de beste rente en voorwaarden

De hoogste slagingskans

Wilt u weten of uw zakelijke hypotheek haalbaar is? Neem contact op met ons voor een gratis gesprek of meer informatie.

De expert in de zakelijke hypotheek

FinaForte Corporate is gespecialiseerd in de zakelijke hypotheek. Een zakelijke hypotheek hoeft niet alleen gebruikt te worden voor het financieren van een bedrijfspand maar kan ook worden gebruikt voor het financieren van een geheel bedrijf, overname of bedrijfsmiddelen. Onze zakelijke hypotheek adviseurs leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Wij hebben meer dan 50 banken en financiers tot onze beschikking. Hiermee kunnen wij altijd de beste rente en voorwaarden voor u onderhandelen. Nadat wij een offerte ontvangen van een financier onderhandelen wij in 86% een beter voorstel voor u.

Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek wat er voor u mogelijk is. U kunt ons bereiken op 085 – 007 4090.

De beste zakelijke hypotheekrente

U wilt natuurlijk de beste zakelijke hypotheekrente. Bij een zakelijke hypotheek is er geen rentelijst zoals u dat gewend bent van een woonhuishypotheek. De bank bekijkt altijd de cijfers van de onderneming en maakt een risico inventarisatie. Hoe hoger het risico, hoe hoger de rente. Aan ons de taak om te zorgen dat het risico op uw zakelijke hypotheek zo laag mogelijk wordt ingeschat.

Kunnen wij u helpen?
Wilt u meer informatie of even sparren? Maak een vrijblijvende afspraak met ons of bel ons even voor meer informatie.

R

100% onafhankelijk

R

Specialist in bedrijfsfinancieringen

R

Altijd de laagste rente

R

Meer dan 98% slagingskans

R

Wij helpen uw onderneming groeien

R

Plan een vrijblijvend gesprek

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Bel ons op 085 - 007 4090

Of laat u terug bellen.


  zakelijke hypotheek abn
  zakelijke hypotheek ing
  zakelijke hypotheek spotcap
  zakelijke hypotheek new10
  zakelijke hypotheek rabobank
  zakelijke hypotheek qredits
  zakelijke hypotheek funding circle
  zakelijke hypotheek collin crowdfunding
  zakelijke hypotheek mogelijk bv
  zakelijke hypotheek neos
  zakelijke hypotheek triodos
  zakelijke hypotheek ebury
  zakelijke hypotheek boozt24
  zakelijke hypotheek de lage lande
  zakelijke hypotheek finker
  zakelijke hypotheek beequip

  Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

  Maak kennis met ons in een gratis kennismakingsgesprek en ontdek wat uw mogelijkheden zijn. Wij zetten ons altijd 200% in voor onze klanten en dat merken wij in alle positieve feedback die wij krijgen. Ervaar zelf onze toegevoegde waarde voor uw onderneming in een vrijblijvend gesprek.

  Hoogte maximale zakelijke hypotheek

  Wanneer u zakelijk onroerend goed wilt aanschaffen als ondernemer wilt u natuurlijk weten hoeveel u maximaal kunt lenen. Doorgaans kunt u ervan uit gaan dat een financier een maximale zakelijke hypotheek wilt verstrekken ter hoogte van 70% – 80% van de marktwaarde van het bedrijfspand. Heeft uw onderneming bovengemiddelde bedrijfsresultaten in dan is het ook mogelijk om 100% van het bedrijfspand te financieren zonder eigen inleg. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om te weten hoeveel uw onderneming kan financieren. In onze gratis haalbaarheidsanalyse kunnen wij een goede inschatting maken welk bedrag voor u haalbaar is als maximale zakelijke hypotheek.

  Rente zakelijke hypotheek

  Een van de meest gestelde vragen die wij krijgen over de zakelijke hypotheek is hoe hoog de rente is. Een zakelijke hypotheek is een bedrijfsfinanciering en is niet te vergelijken met een woonhuis hypotheek die wij allemaal kennen.

  Bij het bepalen van de zakelijke hypotheekrente wordt er altijd gekeken naar 3 factoren:

  • het te financieren bedrag ten op zichten van de marktwaarde van het onderpand
  • de prestaties van uw bedrijf
  • de branche waarin uw bedrijf zit

  Elke geldverstrekker heeft andere voorwaarden en rentetarieven. Het is daarom belangrijk om dat er offertes worden aangevraagd met een juiste onderbouwing bij de juiste geldverstrekkers. Nadat we een offerte hebben met de voor u geldende rente en voorwaarden gaan wij de rente en voorwaarden uitonderhandelen met de geldverstrekker zodat u verzekerd bent van de beste rente op uw zakelijke hypotheek.

  Zakelijke hypotheek zonder eigen middelen

  De meeste geldverstrekkers willen dat u bij een zakelijke hypotheek 20% eigen middelen gebruikt en verstrekken dus maar 80%. Er zijn ook geldverstrekkers waar u zonder eigen middelen en dus 100% kunt financieren. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een zakelijke hypotheek zonder eigen middelen? Neem dan contact met ons op een gratis haalbaarheidsanalyse met een van onze adviseurs.

  Aflossen en looptijd van een zakelijke hypotheek

  Bij een zakelijke hypotheek staat de looptijd en aflossing los van elkaar. De looptijd wordt vaak tussen de 5 en 10 jaar gesteld zodat er een herbeoordeling van de financiering mogelijk is. De jaarlijkse aflossing van een zakelijke hypotheek is meestal tussen de 3% en de 6% van de hoofdsom. De hoofdsom hoeft dus niet afgelost te zijn als de looptijd verstreken is.

  welke aanbieders van zakelijke hypotheken zijn er?

  Er zijn meer dan 50 aanbieders voor een zakelijke hypotheek. Deze aanbieders bestaan uit de traditionele banken en alternatieve financiers. Door ons uitgebreide netwerk en samenwerking kunnen wij u altijd de beste zakelijke hypotheek bieden. U vindt op onze website al een aantal logo’s van aanbieders waar wij mee samen werken. Naast deze partijen hebben wij nog een tal van andere aanbieders.

  Welke aanbieder voor u het beste is hangt af van van uw situatie, het te financieren object, het doel en uw branche. Neem contact op voor gratis quickscan en krijg een goede indicatie wat er voor u mogelijk is.